MybiSGen - Golden & Death Cross with Momentum Kripto ve hisse senetleri piyasasında 4 saatlik ( günlükte de fena sayılmaz ) Golden Cross ( Altın kesişim ) ve Death Cross ( Ölüm kesişimi ) , hareketli ortalamaların kesişim noktalarını belirleyerek piyasadaki trend değişikliklerine işaret eden önemli teknik analiz araçlarıdır. Bunları Momentum Göstergesi (MOM) ile birlikte kullanmak, yatırımcılara piyasa hareketlerine dair daha derinlemesine bir bakış açısı sunabilir. Basit bir indikatördür. // Kazanç garantisi vermez. Kullanıcı tüm riskleri kabul eder. // Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. eğitsel amaçlı bir çalışmadır. Chatgpt sağ olsun :)

Emre (Istanbul 74) ‘nin gitara olan tutkusu 13 yasinda ortaya cikinca klasik gitar egitimine Raif Ergene ile basladi. Fakat kisa bir surede Flamenco müziginin zengin ritminden ve virtuozite calimindan etkilenerek, tamamiyle kendi yasantisini bu kültürü kesfetmeye ve güzelliklerini ortaya cikarmaya adadi. Gitarini mükemmellestirmek icin Sevilla’ya yerlesti ve Andalucia’da Gerardo Núñez, Juan Manuel Cañizares, Manolo Sanlucar, Niño de Pura ... gibi maestrolar ile calisti. Fundacion Cristina Heeren’ de burslu olarak egitim görüp burada Paco Taranto, Jose de la Tomasa gibi sarcikilara eslik yapma imkanini buldu. Juana Amaya’nin dans okulunda eslik sanatinin niteliklerini ogrendi. Mûzik bilgisini daha gelistirmek icin Jazz Studio (Antwerp) ‘ya devam etti.
2005 yilinda “Concurso de Guitarra Flamenca de Calasparra” (Murcia)’ da 3.lük derecesi aldi ve 2006 yilinda "Concurso de Guitarra Flamenca "Niño Ricardo" (Murcia)' da finalist oldu. Su anda Belcika'da ikamet edip 2004 - 2006 yillari arasinda Gent (Belçika) Konservatuarinda flamenco gitar dersi vermistir.
Egitmenlik yaninda Emre “el Turco” & Soniquete grubu ile Belcika ve cevresinde konserlerine devam eden Emre, Paco de Lucia ve Tomatito gibi maestrolarin saglam bir yorumcusu olmakla beraber , su an kendi solo albumunu cikarmak icin calismaktadir.
http://www.emrelturco.be/fotot.htm
Yorumlar